Max Verstappen krijgt lof van nummer één tennisser van de wereld

News
maandag, 22 augustus 2022 om 9:30
max verstappen podium f1 gp spanjef1653478773
Daniil Medvedev prijkt bovenaan de wereldranglijst in het tennis, maar hij heeft ook tijd om andere sporten te volgen. Zo spreekt de tennisser vol lof over Max Verstappen en zijn verrichtingen in de Formule 1 dit seizoen.
Waar de nieuwe generatie nu opkomt in de Formule 1 naast legendes als Lewis Hamilton, Sebastian Vettel en Fernando Alonso, is dat ook het geval in de wereld van tennis. De Grote Drie zijn nog niet klaar om met pensioen te gaan - zeker Novak Djokovic niet - maar ondertussen is er een ook nieuwe generatie sterke tennissers opgestaan. Zo prijkt Daniil Medvedev nu bovenaan de ATP-ranglijst en mag hij zich de nummer één tennisser van de wereld noemen.
Tussen alle toernooien door heeft de Rus ook tijd om naar andere sporten te kijken. Zo is hij een groot fan van de Formule 1 en met name van Max Verstappen, zo maakt hij duidelijk in gesprek met Ziggo Sport. Medvedev spreekt vol lof over de Nederlander en regerend wereldkampioen.

"Ik respecteer Max, hij is een geweldige coureur. Eigenlijk dit seizoen nog meer dan vorig jaar. Hij is zo consistent dit jaar en zelfs als hij vanaf P10 start, wanneer veel mensen hopen dat Leclerc wint om de strijd spannender te maken, wint hij. Max is gewoon geweldig."

Verstappen mag dit weekend weer aan de bak

Na een paar weken zomerstop is het aankomend weekend weer tijd voor de tweede helft van de Formule 1. Het is te hopen dat de coureurs goed zijn uitgerust, want het seizoen gaat meteen op volle snelle snelheid verder.
Eerst is het namelijk tijd voor de Grand Prix van België, met de week erop de Grand Prix van Nederland en de triple header wordt afgemaakt op Monza met de Grand Prix van Italië. Daarna wordt het seizoen afgemaakt met drie double headers verspreid over de hele wereld.