Kijk hier live de Battlefield 6 onthulling!

News
woensdag, 09 juni 2021 om 14:30
battlefield headerf1622210525
Eindelijk is het tijd voor de Battlefield 6 onthulling en gaat EA laten zien waar onder andere DICE de afgelopen jaren aan heeft gewerkt. De livestream kan je hier live checken.
Wat we allemaal precies gaan zien tijdens de Battlefield 6 onthulling is nog even een verrassing, maar de kans is groot dat we in ieder geval de titel van de nieuwe game gaan zien. De laatste weken gaan er namelijk veel geruchten over de titel, want eerst leek het erop dat de titel BATTLEFIELD zou zijn en nu is het ineens weer Battlefield 2042. Daarnaast hopen veel fans ook de eerste features en wat gameplay van de nieuwe shooter van DICE te zien.
Je kan in ieder geval hier live de Battlefield 6 onthulling bekijken. Vanaf vier uur gaat de stream van DICE live en kunnen we beginnen met aftellen naar de officiële trailer, die vanaf vijf uur getoond zal worden. Volgens de ontwikkelaar zelf mogen we tijdens het aftellen ook nog een paar dingetjes verwachten, want er wordt cryptisch verwezen naar 'a preview of what's to come.' Spektakel gegarandeerd dus, nu is het alleen hopen dat de Battlefield 6 onthulling niet zo teleurstellend zal zijn als die van Battlefield V.

Battlefield 6 onthulling verwachtingen

De verwachtingen voor de Battlefield 6 onthulling zijn ook hooggespannen, want veel fans willen dus echt zien wat er nieuw is en waarom DICE zoveel tijd nodig heeft voor de ontwikkeling van de nieuwe shooter. Gaan we zien dat we met 128 spelers in een server kunnen? Gaan we te horen krijgen dat de game op dag één via Xbox Game Pass beschikbaar zal zijn? Gaan we andere dingen horen die we besproken hebben in de elfde aflevering van de XGN Cast? Geen idee, maar we hoeven niet heel lang meer te wachten op antwoorden.