Komt Battlefield 6 op release naar Xbox Game Pass?

  De geruchtenmolen om Battlefield 6 heen blijft maar draaien en het laatste gerucht is niet het minste. De nieuwe shooter van EA en DICE zou namelijk op release naar Xbox Game Pass komen.

  Xbox Game Pass lijkt iedere keer weer meer waarde voor zijn geld te bieden. Waar we vorige week gelijk op 1 april los mochten met de release van Outriders, lijkt aan het einde van het jaar ook Battlefield 6 gelijk bij release beschikbaar te zijn op het Netflix van games. Het zou een grote zet zijn van Microsoft om één van de grootste shooters van dit jaar gelijk aan te bieden bij abonnees van Xbox Game Pass.

  Het gerucht komt voort uit de meest recente Xbox Era podcast waar één van de gasten weet te melden dat een prominente first-person shooter aan het einde van het jaar lanceert op Xbox Game Pass. Nou zijn er meer dan genoeg opties die hier zouden passen, maar door een retweet van bekende Battlefield-lekker Tom Henderson lijkt het er toch op dat het om Battlefield 6 zou moeten gaan. Een officiële aankondiging van EA moeten we alleen nog afwachten.

  Battlefield 6 release op Xbox Game Pass

  Een release van Battlefield 6 op Xbox Game Pass betekent niet dat de game niet naar andere platforms zoals PS5 en PC komt, maar het zou voor Xbox wel een gigantische steun in de rug zijn. Het Netflix van games biedt al een gigantische hoeveelheid games en als meer titels van third-party ontwikkelaars op release gelijk beschikbaar zijn voor abonnees, dan wordt de dienst een nog groter succes dan het al is. We hebben een hoop verwachtingen van Battlefield 6, maar het vanaf release beschikbaar zijn op Xbox Game Pass was er geen van.

  Battlefield 6

  Verkijgbaar vanaf 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.