Tip: MCU serie Loki nu te zien op Disney+

News
woensdag, 09 juni 2021 om 14:00
loki disneyf1623080204
Eindelijk is het zover en kunnen we genieten van Loki op Disney+. De eerste aflevering van de MCU serie is nu te zien en vanaf nu kunnen we dus ook iedere woensdag een nieuwe aflevering verwachten.
Het lange wachten is eindelijk voorbij, want de MCU serie Loki is nu te zien op Disney+. Na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame zaten fans al smachtend te wachten op de avonturen van Loki in het MCU. De laatste weken kregen we al veel te zien van de serie en wat we mogen verwachten. In de teasers die Marvel plaatste konden we vooral zien over de aanvaringen tussen Loki en de nieuwe speler in het MCU, de Time Variance Authority, of TVA in het kort.
De eerste aflevering zal waarschijnlijk heel veel opbouw zijn, zoals we gewend zijn van eerdere MCU series. WandaVision en The Falcon And The Winter Soldier hadden namelijk ook even wat tijd nodig om op gang te komen, maar zijn uiteindelijk grote successen geworden op Disney+. In tegenstelling tot deze eerdergenoemde series zal Loki alleen niet iedere vrijdag verschijnen, maar kunnen we iedere woensdag een nieuwe aflevering verwachten.

De toekomst voor Loki op Disney+

De MCU serie gaat veel duidelijk maken over het verhaal van Loki, zo zijn we er al achter gekomen dat de goddelijke verschijning genderfluïde is en kregen we van Marvel een tof kijkje achter de schermen van de Disney+ serie. Daarnaast gaan er ook al veel geruchten dat er al gewerkt zou worden aan een tweede seizoen van Loki, maar voor een officiële bevestiging daarvan zullen we nog even moeten wachten. Misschien dat het einde van de volledige MCU serie wel wat verklapt over zes weekjes.

Populair Nieuws