Battlefield 6 multiplayer te spelen met 128 spelers

News
donderdag, 21 januari 2021 om 13:00
xgn google image
De nieuwste instelling in de Battlefield-reeks zou eind dit jaar verschijnen, samen met een verrassing voor multiplayer-fanaten. Battlefield 6 multiplayer zou namelijk volgens geruchten te spelen zijn met 128 spelers tegelijkertijd. Dit is een flinke verhoging van het aantal spelers ten opzichte van eerdere titels.
Het gerucht komt van Youtuber The LongSensation, oftewel Tom Henderson. Deze YouTuber heeft al vaker correcte informatie over Battlefield en Call of Duty gelekt. Of dit nieuwste gerucht dan ook daadwerkelijk waar is zullen we even met een korreltje zout moeten nemen.
De Battlefield 6 multiplayer zou volgens het gerucht te spelen zijn met maar liefst 128 spelers tegelijkertijd. Pak hier de helft van en je hebt het maximum spelers van de vorige Battlefield-titels. Naast het verhoogde limiet aan spelers zou EA ook een battle royale-modus overwegen. Deze zou dan gaan concurreren met het bekende en geliefde Warzone, wat op dit moment door miljoenen spelers gespeeld wordt. Of dit een succes zou worden is dus maar de vraag.
battlefield 1 wapenvarianten onthuld 108179

Battlefield 6 zou heel veel verbetering met zich meebrengen

Battlefield 6 zou volgens Henderson ook veel inspiratie halen uit Battlefield 3. Dit is misschien wel de beste titel uit de gehele reeks en daarom zou Battlefield 6 ook in de running zijn om dit te gaan evenaren. Dat EA aan een nieuwe Battlefield werkt is geen nieuws, maar hoe deze gaat heten en of dit daadwerkelijk 'Battlefield 6' is is nog maar de vraag.
Wel weten we, dat als deze verbeteringen er komen, dit een fantastische game zou moeten worden. Warzone-spelers opgelet! Misschien is het straks tijd om toch over te stappen naar de andere kant.

Populair Nieuws