Kijk hier alle Xbox Showcase aankondigingen en trailers terug

News
zondag, 09 juni 2024 om 21:01
unredact hero 09607b6793d1dfacf7461
Zondag avond 9 juni om 19:00 uur start de Xbox Showcase, direct gevolgd door de Call of Duty: Black Ops 6 Direct. uiteraard kan je op XGN.nl de hele stream volgen, maar ook alle trailers, aankondigingen en nieuwtjes komen voorbij. Op deze pagina volgen we de hele Showcase op de voet en kan je alle nieuwtjes, trailers en onthullingen vinden.
Na de State of Play van Sony, Summer Game Fest opening, de Day of the Devs, Devolver Digital en Future Games en nog veel meer, is het zondag avond de beurt aan Microsoft. Na de toch wat matte eerdere showcases zijn de verwachtingen voor de showcase van Microsoft hooggespannen. Het is de eerste grote showcase na de overname en volledige integratie van Activision Blizzard.
Naast aankondigingen van nieuwe games uit de vele studio's van Xbox Game Studios, updates van al eerder aangekondigde titels en games die binnenkort naar Game Pass zullen komen, wordt ook veel nieuws verwacht rond Blizzard en Activision. Zo verwachten we nieuws rond een nieuwe Doom, Perfect Dark, Hollow Knight, StarField en Flight Simulator.
Ook verwachten we nieuw beeldmateriaal van de nieuwe Indiana Jones game, de Marvel game Blade en wellicht nieuwe delen in de Gears an Forza Horizon gameseries. Ook Avowed lijkt een zekerheidje, net als een update van de remake van Fable, waarvan het bestaan vorig jaar al onthuld werd. Wat hardware betreft, is een nieuwe controller-versie met fraaie skin vrijwel altijd wel aanwezig, maar het grootste vraagteken is toch of Microsoft de met geruchten omkleedde Xbox Portable gaat tonen.

Ofwel, voldoende verwachtingen om een goed gevulde show voorgeschoteld te krijgen. Wie de showcase zelf wil volgen, kan dat hieronder doen:
Alle andere manieren om de show te volgen:
Uiteraard kijken wij vanaf 19:00 ook mee. Alle nieuwtjes, trailers en onthullingen zullen wij hieronder vermelden. Kom dus regelmatig terug voor updates!

Call of Duty: Black Ops 6

Natuurlijk kan niemand om Call of Duty Black Ops 6 heen. Dit jaar is wordt game voor het eerst volledig onder hoede van Microsoft uitgegeven. De showcase start dan ook met een uitgebreide trailer van deze game. De trailer toont meteen content van de campaign. De launchdate is oktober 25, wanneer de game meteen ook op Game pass zal verschijnen.

Doom : The Dark Ages (2025)

State of Decay 3

Dragon Age The Veilguard

Starfield: Shattered Space

Fallout 76: Skyline Valley expansie

Expedition 33

South of Midnight

World of Warcraft

Metal Gear Solid: Snake Eater

Sea of Thieves: Season 13

Flintlock The Siege of Dawn

Age of Mythology: Retold

Perfect Dark

Diablo IV Vessel of Hatred Expansie

Fable

Fragpunk

Winter Burrow

Mixtape

Flight Simulator 2024

The Elder Scrolls Online

Life is Strange Double Exposure

Mecha Break

Indiana Jones and The Great Circle

Wuchang: Fallen Feathers

Avowed

Atomfall

Assassin's Creed Shadows

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

3 nieuwe Xbox consoles (meer schijfruimte)

Gears of War E-Day