Fall Guys cross-over neemt je mee naar de hel

News
vrijdag, 08 januari 2021 om 8:30
xgn google image
Fall Guys is niet vies van een cross-over hier en daar. Eerder al kregen we Sonic te zien in de game en mochten we met Godzilla aan de slag, maar op 12 januari gaan we regelrecht de hel in. De nieuwe Fall Guys cross-over is namelijk met DOOM.
Over een paar dagen krijg Fall Guys een nieuwe cross-over waarin de gedrochten uit DOOM naar de schattige game komen. Met een uitgebreide set aan nieuwe pakjes kun je aan de slag met DOOM-guy, de Cacodemon, de Cyberdemon en meer. Een korte trailer kondigt de nieuwe pakjes voor de game aan:

Fall Guys DOOM cross-over op 12 januari

Vanaf 12 januari zullen de pakjes beschikbaar zijn in Fall Guys. Vanaf dan kun je je kostbare kronen inwisselen om jezelf te vermommen als de toffe karakters uit de shooter van id Software. Of er meer content uit DOOM naar Fall Guys komt is onbekend, al verraadt de korte trailer wellicht dat ook de levels een DOOM-gerelateerde make-over krijgen. In de trailer zien we namelijk een stuk van een level dat er flink chaotisch uitziet. Grote rollers met pinnen komen voorbij en hier en daar is vuur te zien. Ook zien we een Fall Guy met een skeletten-outfit in een gat vallen, waar vermoedelijk lava in zit.
Eerder al kwam de ontwikkelaar van de indiegame met een grote update die seizoen 3 inluidde van de game: Winter Knockout. Hierin kwamen nieuwe levels en een heleboel nieuwe pakjes voorbij voor de Fall Guys. Verder krijgt de game regelmatig updates die nieuwe outfits en andere toffe dingen toevoegt aan de game. Op die manier blijft de jacht op de felbegeerde kronen interessant.
Speel jij Fall Guys nog? Laat het weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws