Kevin Feige gaat samen met Kathleen Kennedy een Star Wars film produceren

  We kennen Kevin Feige natuurlijk als hoofdman van Marvel en producer van de vier grootste films ter wereld. Hij gaat nu ook aan een andere franchise werken, namelijk Star Wars. De miljardenfranchise van Lucasfilm gaat nu mede geproduceerd worden door de grootmeester van Marvel.

  Lucasfilm Ltd.

  Tot de verrassing van niemand is Kevin Feige een enorme Star Wars-fan. Het zal velen misschien verbazen dat de chef van Marvel Studios een Star Wars-film gaat ontwikkelen, terwijl Lucasfilm president Kathleen Kennedy nieuwe plannen maakt voor een reeks projecten die zich in het Star Wars universum afspelen. Er zijn immers al flink wat titels in ontwikkeling, waaronder een trilogie van Rian Johnson.

  Gaat Kevin Feige Star Wars weer naar de top brengen?

  De recente Star Wars films hebben het minder gedaan, dus Disney ziet deze samenwerken als een manier om de fans weer een beetje terug te winnen. Wie weet lukt het ook en kan Feige de nieuwe Star Wars films weer naar de top dragen. Onder leiding van Feige heeft Marvel een buitengewone reeks vol kaskrakers gehad, waardoor vier van de films nu in de top tien films aller tijden staan.

  Deze zomer bracht Avengers: Endgame 2,9 miljard euro op en overtrof de superheldenfilm Avatar om de grootste film aller tijden te worden. Feige heeft een hele reeks Marvel-films en tv in de maak en er wordt van hem verwacht dat hij een grote rol speelt bij de ontwikkeling van de Marvel-helden, zoals de X-Men, die Disney kreeg bij de overname van Fox.

  Wanneer de nieuwe Star Wars film van Feige te zien is, is nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.