Keert Killmonger terug in de MCU?

News
vrijdag, 21 januari 2022 om 12:00
what if mavel killmongerf1631613160
In 2018 was Michael B. Jordan te zien in het Marvel Cinematic Universe als Killmonger. De acteur sprak over de mogelijkheid voor Killmonger om terug te keren in toekomstige Marvel-projecten.
In een interview met MTV News sprak Michael B. Jordan over de mogelijkheid dat zijn personage Killmonger terugkeert naar de MCU. De acteur sprak over zijn liefde voor het karakter en de onwetendheid over de plannen van Marvel Studios.
Terwijl het lot van Killmonger in de eerste Black Panther duidelijk is, zagen fans van Jordan de mogelijkheid voor hem om terug te keren in twee afleveringen van What If…? In de serie zie je alternatieve uitkomsten van belangrijke gebeurtenissen of verhaallijnen in het multiversum van de MCU. Het alternatieve verhaal laat zien dat Killmonger nog zwaarder naar de duistere kant leunt op het moment dat hij Wakanda overneemt, voordat hij samenwerkt met de Guardians of the Multiverse.

Black Panther 2 is weer bezig met opnames

Black Panther: Wakanda Forever zal zich grotendeels bezighouden met de erfenis van Boseman. Hoewel de details rond het plot geheim worden gehouden, wijzen leaks erop dat er een oorlog ontstaat tussen de bekende onderwaterstad Atlantis en Wakanda.

De opnames van Black Panther 2 zijn daarnaast sinds kort weer begonnen. De opnames waren tijdelijk gestopt nadat hoofdrolspeelster Letitia Wright gewond was geraakt op set. Helaas zijn de opnames nu alweer stopgezet door het coronavirus.

Populair Nieuws