Opnames Black Panther 2 zijn eindelijk weer van start gegaan

News
maandag, 17 januari 2022 om 17:00
black pantherf1625042263
De opnames van Black Panter 2: Wakanda Forever zijn weer begonnen. De opnames moesten worden gestopt nadat hoofdrolspeler Letitia Wright gewond was geraakt.
Volgens BBC is Wright nu weer terug naar Atlanta, Georgia gevlogen waar de film wordt opgenomen. In de film speelt ze Shuri, T’challa’s zus. De opnames zijn nog niet afgerond, maar de productie werd in november 2021 stopgezet omdat er zonder Wright niet verder gewerkt kon worden.
Er zijn weinig details bekend over het ongeluk van Wright, het ongeluk werd eerst beschreven als een klein ongelukje tijdens de stunt. Later bleek alleen dat het ongeluk veel erger was dan dat er werd gedacht. Wright liep namelijk een schouderfractuur op en een hersenschudding met flinke bijwerkingen.
Eerder werd ook al gevreesd dat Wright niet zou kunnen terugkeren, omdat de actrice naar verluidt niet gevaccineerd zou zijn tegen het coronavirus. Hierdoor wilden meerdere medewerkers niet meer met haar samenwerken en was het nog de vraag of ze wel naar de set kon reizen, aangezien ze in het Verenigd Koninkrijk woont.

Plot Black Panther 2 nog geheim

Het is nog de vraag hoe Black Panther 2 het gat gaat vullen van Chadwick Boseman, nadat hij in 2020 overleed. Volgens The Hollywood Reporter zouden zowel Wright als Winston Duke (M’Baku) een grotere rol hebben in de sequel, maar details rond het plot worden nog geheimgehouden.

Black Panther: Wakanda Forever zal op 11 november 2022 in de bioscoop verschijnen.

Populair Nieuws