Killmonger maakt terugkeer in Marvels What if...? serie

News
dinsdag, 14 september 2021 om 14:00
what if mavel killmongerf1631613160
Aanstaande woensdag keert Killmonger terug in het Marvel universum na zijn optreden als schurk in Black Panther. De bad guy in de film Black Panther wordt gespeeld door Michael B. Jordan.
Let op: dit artikel bevat spoilers over Black Panther!
Afgelopen week kregen we een zeer interessante aflevering voorgeschoteld van de serie What If…?. We maakte hier namelijk voor het eerst kennis met de Marvel zombies. In de volgende aflevering staat een nieuw verhaal klaargestoomd, die draait om de schurk Killmonger (ingesproken door Michael B. Jordan).
Dit werd allemaal bekend toen Marvel Studios een poster van de zesde aflevering uitbracht. Hierop zien we de terugkeer van Killmonger die prachtig op deze poster getekend is. Een interessante manier om terug te komen op zijn verhaal, omdat hij in de Black Panther film nog leek te sterven.

Tegenstander van Black Panther

In Black Panther was Eric Killmonger de grote tegenstander van T’Challa. In Black Panther wist Killmonger de troon te bemachtigen, en na een erg indrukwekkende eindstrijd met T’Challa stierf hij. In de zesde aflevering van What If…? zal hij samenwerken met Iron Man, Tony Stark. Dat het verhaal zich vooral in Wakanda afspeelt staat ook al zo goed als vast, omdat eerdere promo beelden Killmonger, in harnas, op een neushoorn toonde.
In aflevering 5 van deze Marvel series kregen we Captain America, Hawkeye, Iron Man, The Falcon en Doctor Strange te zien als zombies. In de film Spider Man: Far From Home dook al kort een Iron Man zombie op en de serie speelt daar mooi op in. In deze aflevering komen ze dus met nog een horde zombies, gebaseerd op onze favoriete superhelden.
Vanaf aankomende woensdag om 9.00 kan iedereen met een Disney+ abonnement van de nieuwe aflevering genieten.