Eerste Hawkeye trailer zet vol in op Kerst

News
maandag, 13 september 2021 om 16:15
hawkeye disneyf1631540062
Marvel heeft de eerste trailer van de nieuwe Disney+ serie Hawkeye uit de doeken gedaan. De serie waarin Clint Barton (gespeeld door Jeremey Renner) zijn pijl en boog weer uit de kast moet halen staat voor 24 november 2021 op de planning en de eerste beelden zijn nu uit de doeken gedaan. Opvallend is dat de serie volledig in kerstsfeer gehuld is.
Zet je kerstmuts maar op, want de Hawkeye serie op Disney+ gaat zich rondom de kerstdagen afspelen. Zo wordt in de trailer van de zes afleveringen-tellende serie duidelijk gemaakt met onder andere de openingsscène van de trailer en Andy Williams' It's The Most Wonderful Time Of The Year die constant te horen is. De trailer toont ook Hailee Steinfeld die haar debut maakt in het MCU als Kate Bishop.
Check de trailer hieronder zelf:

Hawkeye trailer maakt nieuwe heldin duidelijk

Steinfelds personage wordt in de Hawkeye serie opgeleid tot superheldin, iets waar de 22-jarige Kate al haar hele leven van droomt. Wanneer ze Hawkeye tegenkomt, lijkt die droom in vervulling te komen. Wel is het nog maar de vraag of alles op rolletjes loopt, want Hawkeye's verleden als Ronin lijkt hem namelijk in de problemen te brengen.
Gedurende de vijf-jarige tijdsprong rondom de Blip was Clint namelijk depressief nadat zijn familie werd weggevaagd. Hij besloot als wraak de onderwereld hardhandig aan te pakken. Nu wil de onderwereld alleen wraak en hoe dat afloopt zie je vanaf 24 november wanneer de serie op Disney+ verschijnt met wekelijkse afleveringen.

Populair Nieuws