PS4 spelers opgelet: nieuwe update brengt grote problemen!

News
maandag, 20 september 2021 om 12:00
pexels peter laskowski 5303957f1619174370
Een nieuwe, en vrij grote, PlayStation 4 update is gisteren gelanceerd door Sony. Maar echt helemaal lekker loopt deze niet, veel spelers krijgen een error te zien en anderen hebben te maken gekregen met nog grotere problemen.
De update die gisteren is uitgebracht brengt een aantal nieuwe en grote opties. De nieuwe 9.0 system update focust vooral op Trophies, Remote Play en Parental Control (ouderlijk toezicht). Het leek erop dat de launch zonder heftige haperingen van start ging, maar sinds gisteren hebben steeds meer PS4 gamers problemen en error schermen gezien. Eén daarvan is Error SU-42118-6. Dat melden gebruikers op Reddit. De update heeft dus toch een paar problemen veroorzaakt.
Wat ervoor zorgt dat deze problemen opduiken is nog niet duidelijk, sommigen hebben de errors nog niet eens voorbij zien komen. Voor hoe het er nu uitziet is de update ook niet gevaarlijk voor de meeste spelers en dus relatief veilig om te downloaden. Uiteraard kun je ook op safe spelen en de update even laten voor wat het is, maar dan kan je geen online games spelen en bepaalde opties zullen niet beschikbaar zijn. Niet optimaal, maar zo weet je zeker dat er geen problemen met je PlayStation 4 zullen zijn.

Gevolgen van PS4 problemen

Afgaande op verschillende berichten kunnen we opmaken dat het grootste probleem wat deze update veroorzaakt is dat de PS4 crasht. Sommige zeggen zelfs dat de PS4 volledig stopt met werken, wat een vrij zeldzaam gevolg is van een system update. Dit komt eigenlijk meestal door games die vol met bugs zitten. Het kan dus zijn dat de PS4 update voor grote problemen kan zorgen.
Voor hoe het er nu uitziet heeft Sony nog niks aan de update gedaan. Hij is nog niet teruggetrokken of aangepast. Als dit wel gebeurt, dan zullen we het bericht updaten.

Populair Nieuws