Kaartjes voor gamescom 2023 zijn nu te koop!

News
vrijdag, 21 juli 2023 om 13:00
Dit jaar keert de gamescom weer terug naar Keulen. Als je er zelf bij wil zijn in de Koelnmesse, dan kan je nu kaartjes kopen voor gamescom 2023.
Door het coronavirus zijn lange tijd evenementen wereldwijd afgelast. Ook de bekende gamebeurzen hadden daar last van. Zo werd E3 een paar jaar op rij geannuleerd en de fysieke versie dit jaar ging uiteindelijk toch niet door, door een gebrek aan standhouders. De gamescom ging vorig jaar alleen wel weer succesvol van start en ook dit jaar wordt de bekende beurs weer georganiseerd in Keulen.
Wil je zelf aanwezig zijn op het evenement, dan kan je nu je slag slaan. De kaartverkoop voor gamescom 2023 is namelijk geopend. De tickets zijn hier te koop op de officiële website van de beurs.
Er zijn verschillende soorten kaartjes beschikbaar voor de beurs. Een dagticket voor donderdag, vrijdag of zondag kost 27 euro, terwijl een kaartje voor de zaterdag 36 euro kost. Ook kan je een Family Ticket kopen, die voor maximaal vijf personen geldig is. Dat is een goede deal voor groepen, aangezien dat kaartje 60 euro of 75 euro kost, afhankelijk van de dag. Er is ook een Evening Ticket, die alleen geldig is vanaf 16:00, voor 9 of 11 euro.

Welke uitgevers komen er naar gamescom?

Dit jaar komen er weer een aantal grote uitgevers en ontwikkelaars naar de beurs toe. Zo hebben Xbox en Bethesda aangegeven te komen, evenals Nintendo en SEGA. PlayStation slaat dit jaar wel de gamescom over en opvallend genoeg ook CD Projekt RED, ondanks dat de ontwikkelaar binnenkort met de uitbreiding voor Cyberpunk 2077 komt.
XGN.nl zal dit jaar opnieuw aanwezig zijn op gamescom, om live verslag te doen vanaf de beurs!

Populair Nieuws