Xbox is ook van de partij op gamescom 2023

News
woensdag, 05 juli 2023 om 15:30
starfield gameplayf1655368065
We moesten het dit jaar wederom zonder E3 doen en het ziet er naar uit dat dat zo blijft. Maar gamescom gaat gewoon door en er worden verschillende grote uitgevers verwacht. Xbox is bijvoorbeeld ook van de partij.
Volgende maand is het alweer tijd voor gamescom 2023. Een volledige lijst van uitgevers en ontwikkelaars die aanwezig zal zijn is er helaas nog niet, maar twee grote bedrijven zijn alvast van de partij. Eerder dit jaar werd de eerste deelname van Nintendo sinds 2019 bevestigd, nu laat gamescom weten dat ook Xbox en Bethesda van de partij zijn.
Wat ze naar het evenement brengen is niet al te moeilijk te raden. Starfield verschijnt op 6 september, nog geen twee weken na de laatste dag van gamescom. Early Access voor de game begint zelfs een week eerder, dus veel spelers zullen bijna direct na gamescom in de game duiken.
In oktober komt Xbox vervolgens met Forza Motorsport. Dat zou ook een goede kandidaat zijn om verder te tonen tijdens gamescom. Of Xbox nog meer te tonen heeft zal tegen die tijd moeten blijken.

Wanneer is gamescom 2023?

Gamescom 2023 begint op 23 augustus en loopt tot en met 27 augustus. Op de vooravond van het evenement, op 22 augustus, wordt Opening Night Live uitgezonden, waarbij de nodige onthullingen en trailers worden verwacht. Met de deelname van Nintendo en Xbox zijn de “grote drie” bijna compleet, maar helaas wordt Sony niet op het evenement verwacht.

Populair Nieuws