Joker 2 wordt mogelijk geschreven door regisseur van eerste deel

News
maandag, 31 mei 2021 om 11:30
joker review adembenemend controversieel en angstaanjagend 154944 1f1622447713
Het eerste deel van DC’s Joker met Joaquin Phoenix was een razend succes. Toch waren er voor een lange tijd geen plannen om een vervolg te maken van de film. Nu lijkt het erop dat dit originele plan langzamerhand verdwijnt en er toch steeds meer plannen komen voor Joker 2. Zo wordt deze naar verluidt al geschreven door de regisseur van het eerste deel.
Het plan voor een Joker 2 film wordt steeds groter gezien Warner Bros, volgens The Hollywood Reporter, de co-schrijver en regisseur van de eerste Joker film Todd Phillips gecontracteerd heeft om een sequel te schrijven voor de DC film die origineel in 2019 uitkwam. De regisseur besprak in 2019 dat er geen plannen waren voor een sequel, maar dat Warner Bros hem wel de tijd gaf om een idee voor een tweede film te verzinnen. Nu lijkt het erop dat de film er daadwerkelijk aan zit te komen.
Alhoewel een sequel een interessant idee is, is de nieuwe film natuurlijks niets zonder de ster van de film Joaquin Phoenix. De acteur heeft grote franchises in zijn carrière al vaak vermeden. Toch heeft hij zelf verklaard dat hij open staat voor een Joker 2 film.

Het succes van het afgelopen Joker 2 deel

Met het eerste deel van de populaire film sloeg DC een andere richting in, waar het thema een stuk meer duister is en waar moord simpelweg normaal is. Toch stonden mensen massaal in de rij om het eerste deel te bekijken. Zo bracht de film wereldwijd 1 miljard dollar op. Ook verdiende Joker maar liefst elf Oscarnominaties, waar Joaquin Phoenix een Oscar won voor Best Actor en de film Best Original Score won.
Sta jij gelijk paraat als de DC sequel uitgebracht wordt? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws