Pathé start vanaf vandaag met ticketverkoop

News
maandag, 31 mei 2021 om 11:00
architecture room indoors auditorium 109669 200623 141224f1622451261
De maatregelen die een restrictie gaven op het bezoek van bioscopen worden op 5 juni eindelijk opgeheven en geeft filmliefhebbers hierdoor weer de kans om hun favoriete films op het witte doek te aanschouwen. Pathé geeft daarom vanaf vandaag het startsignaal om bioscooptickets te reserveren of te kopen, zodat je 5 juni gelijk in de bioscoop kan zitten!
Bioscopen mogen eindelijk weer de deuren openen vanaf 5 juni. Dat geeft veel filmfanaten en bioscoopgangers weer een kans om hun favoriete films op het grote scherm te aanschouwen. Pathé zet dan ook gelijk groots in voor de filmliefhebbers en zorgt ervoor dat vanaf vandaag elke abonnee van Pathé Unlimited een filmticket kan reserveren voor 5 juni en klanten zonder account een ticket kunnen kopen of reserveren om zondag 6 juni weer in de zaal te zitten.
De tijd waarop de reguliere tickets in de verkoop gaan is nog niet bekend, maar de abonnementen van Pathé Unlimited kunnen nu al tickets reserveren voor films zoals Nobody, De Slag Om De Schelde en Blackbird om deze vervolgens als eerste te zien op zaterdag 5 juni. Voor de reguliere tickets kunnen tickets worden gereserveerd en gekocht voor zondag 6 juni, maar wees er snel bij want het wordt ongetwijfeld druk op de website van Pathé.

Natuurlijk nog wel enige maatregelen

Het is natuurlijk niet geheel zonder maatregelen, we zitten tenslotte nog steeds in een pandemie, maar er komt steeds meer ademruimte om leuke dingen te doen. Bij Pathé gelden er net zoals overal een aantal regels, maar zolang je je aan de regels houdt, kan je vol genieten van de nieuwste films. Zo kunnen er maximaal 50 bezoekers in een zaal zitten en is het dragen van een mondkapje tot je in je stoel zit, verplicht. Het voordeel is wel weer dat je niet van te voren een negatieve test hoeft te laten zien, maar je zonder klachten van harte welkom bent. Check de website van Pathé voor alle maatregelen.
Het is nog even wennen om met regels en restricties de nieuwste films te mogen aanschouwen, maar het is al een stuk beter dan het niet te mogen doen. We kunnen nu allemaal weer een ware bioscoopervaring tegemoet gaan om gigantische blockbusters zoals, Fast and Furious 9, te kijken zoals ze bedoeld zijn. Alvast veel kijkplezier!