The Last of Us Part 2 nu voor historisch lage prijs te scoren bij MediaMarkt!

News
maandag, 31 mei 2021 om 12:00
the last of us part 2f1590766350
The Last of Us Part 2 wordt door velen gezien als de beste game van 2020. Heb je de topper nog niet gespeeld, dan hebben we goed nieuws voor je: de game is nu namelijk voor een spotprijsje te koop bij MediaMarkt!
Ontwikkelaar Naughty Dog heeft in de laatste jaren een indrukwekkend cv opgebouwd, met onder andere de geweldige Uncharted serie, de geliefde Jak and Daxter games op de PlayStation 2 en natuurlijk The Last of Us. Vorig jaar kreeg laatstgenoemde game ook nog eens een sequel, die misschien nog wel beter is dan het meesterwerk die de eerste game in de serie was. In onze review werd The Last of Us Part 2 dan ook beloond met een dikke 9.8!
Heb je de game nog niet in huis gehaald, ondanks alle lovende kritieken die de titel heeft gekregen, dan hebben we goed nieuws voor je. Vorig maand had MediaMarkt al een stunt met de prijs van The Last of Us Part 2, maar nu gaat de webshop helemaal los. Het meesterwerk van Naughty Dog is nu namelijk voor een historisch lage prijs beschikbaar bij MediaMarkt.

Wraak nemen in The Last of Us Part 2

Het vervolg op The Last of Us gaat verder een paar jaar na het origineel. Ellie is ondertussen getraind in het overleven in de post-apocalyptische wereld en ze hebben een leven opgebouwd in Wyoming. Al snel stort hun hele wereld alleen in elkaar wanneer ze een vreemde redden, genaamd Abby Anderson (ingesproken door Laura Bailey).
Ellie zal vervolgens de Verenigde Staten moeten doorkruisen op zoek naar wraak. Het verhaal van The Last of Us Part 2 is dan ook nog duisterder dan het origineel en een emotionele rollercoaster waar je niet uit wil stappen voordat je het einde hebt gezien.

Populair Nieuws