DC FanDome 2021 terug in oktober met grote aankondigingen

News
donderdag, 29 april 2021 om 15:00
the batmanf1613463823
DC heeft op Twitter aangekondigd dat DC FanDome ook dit jaar in oktober terugkeert voor een nieuw, groot evenement waar het laatste nieuws bekend wordt gemaakt met betrekking tot de DCEU. Wat kunnen we nu verwachten van DC FanDome 2021?
DC FanDome werd in augustus 2020 voor het eerst uitgezonden, ter vervanging van de San Diego Comic-Con. Tijdens dit evenement werd er diep ingegaan op het DCEU, de verschillende DC films en games tijdens virtuele panels. Het eerste DC FanDome boekte groot succes, met meer dan 22 miljoen mensen die naar dit evenement keken. Het is dan ook niet gek dat FanDome terugkeert voor ronde twee dit jaar.

DC FanDome 2021 gaat grote dingen aankondigen

De aankondiging van de tweede DC FanDome ronde werd bekendgemaakt op Twitter, waar er bekend werd gemaakt dat dit evenement 16 oktober dit jaar plaats gaat vinden.
Bekijk de aankondiging hieronder:
Alhoewel het niet duidelijk is of het een werkelijk live evenement is of een virtuele, kunnen we wel verwachten dat er grote dingen worden aangekondigd. Zo is de kans groot dat we meer nieuws of zelfs een nieuwe trailer te zien krijgen van Robert Pattinsons The Batman, maar ook nieuws over Black Adam, The Flash en Aquaman 2. De verwachting is vooralsnog dat deze films in 2022 uit gaan komen. Misschien krijgen we zelfs nieuws over geheel nieuwe filmtitels of meer nieuws over aankomende DC games.
Ben jij enthousiast voor DC FanDome 2021? Laat het weten in de reacties!