John Wick 5 nu in ontwikkeling, maar zonder Keanu Reeves

News
dinsdag, 14 november 2023 om 18:30
john wick 4 st 5 jpg sd highf1699628066
Er wordt momenteel gewerkt aan het script voor John Wick 5, zo heeft Lionsgate bekendgemaakt. Het is alleen de vraag wie de hoofdrol gaat vertolken in de film.
Naar aanleiding van het stoppen van de SAG-AFTRA staking is het schrijven hervat van de nieuwe film in de populaire John Wick-franchise. Er werd al een beginnetje gemaakt aan het script voor dat de erg lange staking begon.

Veel onzekerheid in het grote John Wick universum

Aan het einde van John Wick 4 leek het lot van het hoofdpersonage er niet goed uit te zien. Maar door de onduidelijkheid over zijn vermeende dood is er erg veel onduidelijkheid voor hardcore fans voor de toekomst van de franchise.
Regisseur Chad Stalhelski maakte eerder al bekend dat in het vervolg, John Wick 5, geen film met Keanu Reeves erin zou zijn. Wel vertelde hij dat hij mogelijk kleinere rollen zal ontvangen in komende spin-offs. Het is nu alleen de grote vraag wie dan wel de hoofdrol gaat spelen in John Wick 5.
Eerder was het idee om de vorige film, John Wick 4, op te splitsen in twee films. Alleen werd er aan een beperkte groep mensen een ander einde getoond waarin geteast werd dat het hoofdpersonage John Wick niet overleden was.

Uitbreiding van de franchise

Het is een erg interessante tijd voor John Wick fans. Eerder dit jaar kwam de zogeheten spin-off mini serie The Continental: From The World Of John Wick uit, met in de hoofdrol Mel Gibson. Helaas voor fans werd deze miniserie, met slechts drie afleveringen, niet echt erg goed ontvangen bij het publiek.
Ook was erg opwindend voor fans dat eerder al dus een andere spin off Japanse animatieserie (anime) werd aangekondigd en zou moeten verschijnen. Hiernaast is de bedoeling dat er een speelfilm genaamd Ballerina in 2024 zou moeten verschijnen.

Populair Nieuws