Modern Warfare 3 spelers klagen over Modern Warfare 2 skins

News
woensdag, 15 november 2023 om 9:00
call of duty modern warfare 3 headerf1692885886
Call of Duty Modern Warfare 3 is net uit, maar spelers hebben nu al skins om over te klagen. Wie ook Modern Warfare 2 heeft gespeeld kan namelijk vrijwel alles uit die game meenemen naar Modern Warfare 3. Dat geldt helaas ook voor skins die de game wat te makkelijk maken.
Wanneer er een nieuw seizoen Call of Duty-content verschijnt, zorgt dat vaak voor controverse. Het wil nog wel eens voorkomen dat een bepaald item de game iets te oneerlijk maakt. Hoewel Modern Warfare 3 nog geen nieuwe skins heeft gekregen, leveren de items van Modern Warfare 2 meteen problemen op.
Veel spelers hebben bijvoorbeeld de Gaia-skin (onder fans ook wel bekend als de Groot-skin) meegenomen uit Modern Warfare 2. Het probleem daarmee is dat hij gedeeltelijk transparant is en op plekken waar wel iets te zien is grotendeels uit dunne takjes bestaat. Het is dan ook vaak moeilijk om een speler die deze skin gebruikt te zien.
In Modern Warfare 3 is het nog eens extra lastig. Deze game brengt namelijk de maps Estate en Wasteland terug. Door veel groen op Estate en weinig licht op Wasteland, gaat de Gaia-skin daar heel erg makkelijk op in de omgeving. Op de Modern Warfare 3-subreddit wordt dan ook veel geklaagd over deze skin.

Call of Duty Modern Warfare 3 heel slecht ontvangen

Onzichtbare skins zijn trouwens lang niet de enige bron van ergernis voor Call of Duty-fans. De game is heel slecht ontvangen en heeft zelfs één van de laagste gemiddelde scores van de hele Call of Duty-franchise. Zaken als een bijzonder korte campaign en andere aanwijzingen dat de game ooit DLC voor Modern Warfare 2 was, vallen niet in goede aarde.