Jim Carrey wordt niet vervangen in Sonic als hij met pensioen gaat

News
donderdag, 07 april 2022 om 12:30
screenshot 2022 04 01 165929f1649326431
Jim Carrey liet vorige week weten dat hij ‘redelijk serieus’ is dat hij ‘waarschijnlijk’ met pensioen gaat na de promotie voor Sonic the Hedgehog 2. Fans van de Sonic-films vroegen zich meteen af wat dit betekent voor zijn rol als Dr. Robotnik. De producers van de films geven nu aan het ‘niet eens te gaan proberen’ om Carrey te vervangen in de rol mocht hij met pensioen gaan.
IGN sprak producers Neal Moritz en Toby Ascher tijdens IGNs ‘blue carpet’ evenement voor Sonic the Hedgehog 2. Moritz gaf aan dat ze niet eens gaan proberen om Carrey te vervangen. Wat de acteur ook beslist, hij zal altijd met open armen ontvangen worden.
Of Carrey met pensioen gaat of niet, beide producers zijn er zeker van dat hij zal terugkeren voor een volgende film. ‘’Ik heb het gevoel dat hij zoveel van Robotnik houdt, dat ik niet denk dat hij ervan weg kan lopen,’’ aldus Moritz.

Sonic Cinematic Universe

Sonic the Hedgehog 2 draait op dit moment in de bioscoop. Wie vreesde dat Carrey’s pensioenopmerking betekende dat de film een slecht einde in petto had voor de geliefde slechterik kan nu in ieder geval opgelucht ademhalen. Naast een vervolg op deze film hebben Sega en Paramount ook plannen bekendgemaakt voor een ‘Sonic Cinematic Universe’. Daaronder valt ook een live-action spin-off serie met Knuckles in de hoofdrol.