Sonic films worden ‘cinematic universe’ volgens producer

News
dinsdag, 29 maart 2022 om 12:00
schermafbeelding 2019 11 13 om 194634f1645002474
Sinds het succes van het Marvel Cinematic Universe zijn er hier en daar franchises die zich ook aan dat concept wagen. Nu blijkt dat Sonic het ook wil gaan proberen. Een producer van de Sonic-films geeft aan dat er een cinematic universe rondom de personages wordt gemaakt.
Sonic the Hedgehog 2 draait vanaf deze week in de bioscoop. De film introduceert Tails en Knuckles in het film-universum. Uit de production notes voor de film blijkt nu dat er grote toekomstplannen zijn voor deze personages.
Een producer schrijft daarin namelijk in klare taal dat er een Sonic cinematic universe gemaakt wordt. Dat zou een belangrijke reden zijn dat Tails en Knuckles in de tweede film werden toegevoegd. Beide personages worden omschreven als ‘nieuw voor de films, maar over de hele wereld geliefd door gamers’. Over andere personages is tot dusver niet gesproken, maar de Sonic-franchise heeft er veel, dus wie weet wie we gaan zien als het cinematic universe idee een succes is.

Grote plannen voor Sonic-films

Dat er een poging gedaan wordt tot het maken van een cinematic universe is geen heel grote verrassing. Al eerder werd bekend dat er een derde Sonic-film in ontwikkeling is. Bovendien gaat komt er ook een tv-serie in dit universum.
Die serie gaat over Knuckles, wat mogelijk de eerst hint was dat er een MCU-achtig concept uit deze films zou gaan komen. Daar komt bij dat er mogelijk een film aankomt rondom Tails. Dat wordt beweerd door Giant Freaking Robot, een site die het vaker bij het rechte eind heeft.

Populair Nieuws