Jim Carrey mogelijk met pensioen na Sonic the Hedgehog 2

News
maandag, 04 april 2022 om 12:30
screenshot 2022 04 01 165929f1649326431
Acteur Jim Carrey zegt dat hij ‘redelijk serieus’ is dat hij ‘waarschijnlijk’ met pensioen gaat zodra de promotie voor Sonic the Hedgehog 2 erop zit. Zo laat hij weten in een interview met Access Hollywood.
Jim Carrey deed het de laatste tijd al wat rustiger aan wat betreft acteren. Sonic the Hedgehog was zijn eerste grote Hollywoodfilm in zes jaar tijd, na Dumb and Dumber 2 in 2014. In de tussentijd was hij wel te zien in twee indie films, The Bad Batch en Dark Crimes, en de serie Kidding.
Nu deelt de acteur in een interview met Access Hollywood weten dat hij waarschijnlijk met pensioen gaat:

‘’Nou, ik ga met pensioen. Ja, waarschijnlijk. Ik ben redelijk serieus. Het ligt eraan, als de engelen me een soort script brengen dat in gouden inkt is geschreven en belangrijk is voor mensen om te zien, dan ga ik misschien verder, maar ik neem een pauze.

Ik hou van mijn stille leven en ik hou ervan om te schilderen. Ik hou echt van mijn spirituele leven, en ik heb het gevoel - en dit is iets wat je misschien nooit een andere beroemdheid hoort zeggen zolang de tijd bestaat - ik heb genoeg. Ik heb genoeg gedaan. Ik ben genoeg.’'

- Jim Carrey

Sonic cinematic universe

Carrey stelt het dus niet uit dat hij straks alsnog op het kleine of grote scherm te zien zal zijn. Een producer van de Sonic-films gaf onlangs nog aan dat er een cinematic universe rondom de personages wordt gemaakt. Wat voor effect Carrey’s mogelijke pensioen hierop gaat hebben is nog onduidelijk. Sonic the Hedgehog 2 draait nu in de bioscoop.

Populair Nieuws