Deze Mario-game komt snel naar Nintendo Switch

News
donderdag, 07 april 2022 om 13:00
nintendo switch online informatie onderweg 130671f1601456439
Er is zeker geen tekort aan Mario-games op de Switch, maar toch krijgt de console er één bij. Nintendo’s mascotte zien we volgende week alweer op de Switch. Een klassieke game komt namelijk naar Nintendo Switch Online.
Nintendo biedt oudere games tegenwoordig aan als bonus bij Nintendo Switch Online. Dat is nog altijd niet bij iedereen een populaire beslissing, maar we hebben er genoegen mee te nemen. In ieder geval worden er wel nog geregeld games toegevoegd aan de dienst.
Volgende week komt er ook weer een nieuwe klassieker naar Switch Online. Het gaat om de originele Mario Golf voor Nintendo 64. De game is vanaf 15 april te spelen via de online dienst, zo laat Nintendo weten via Twitter.
Mario Golf is misschien niet de grootste titel voor de Nintendo 64, maar de Mario sportgames zijn doorgaans toch goed vermaak. Nintendo blijft ze dan ook maken. Vorig jaar verscheen bijvoorbeeld Mario Golf: Super Rush voor de Switch.

Switch Online-aanbod blijft groeien

De manier waarop oude games worden toegevoegd aan Switch Online valt niet overal in de smaak. Vooral het lage tempo waarop nieuwe games beschikbaar worden is voor veel gebruikers een tegenvaller. Toch blijven er gestaag nieuwe titels naar de dienst komen, waaronder onlangs drie titels voor de NES en SNES.
Ook zijn er wat games beschikbaar voor Switch Online die al lang niet meer op een Nintendo Systeem beschikbaar zijn geweest. Eerder dit jaar kwam Banjo-Kazooie voor het eerst in jaren weer naar een Nintendo-console.

Populair Nieuws