Je kan straks Twitch livestreams terugspoelen

News
donderdag, 21 oktober 2021 om 14:00
twitchf1632316873
Twitch is een aantal nieuwe functies aan het testen, dit deelde het bedrijf via Twitter. Er worden handige functies aan het platform toegevoegd, waaronder een functie waarmee je streams een stukje kan terugspoelen. Erg handig als je tijdens een stream net iets gemist hebt.
Twitch is een echt livestream platform, waardoor je alles op het moment zelf kan beleven. Het nadeel daaraan is wel dat je niet tijdens het kijken van een stream even een stukje terug kan spoelen. Twitch komt nu met een functie dat dit wel mogelijk gaat maken.
Het zal helaas niet mogelijk zijn een hele stream terug te kijken als deze bijvoorbeeld al tien minuten bezig is. Twitch heeft tegen The Verge gezegd dat je maximaal twee minuten terug kan spoelen.
De terugspoel-functie zal in de komende dagen worden toegevoegd. Naast terugspoelen test Twitch ook een functie uit waarmee je snel de kanaal-trailer kan kijken van streamers, als deze streamers er één hebben.
Er wordt bovendien een functie getest waardoor je kan instellen dat je een notificatie wil ontvangen voor geplande streams. Op die manier mis je geen streams van je favoriete content creators. Deze functies zouden ergens volgende maand worden uitgetest.

Veel nieuwe functies op Twitch

Twitch voegt de laatste tijd een hoop nieuwe functies toe aan het platform. Zo kwam het bedrijf laatst ook met een functie waardoor kijkers een streamer kunnen boosten, maar gebruikers zijn daar iets minder positief over.
Ook komt het bedrijf met functies om zo genoemde 'Hate Raids' tegen te gaan. Dit is zo'n groot probleem dat streamers zelfs gingen staken.

Populair Nieuws