Nieuwe Starfield trailer toont eindelijk meer verhaal

News
donderdag, 21 oktober 2021 om 13:30
whatsapp image 2021 06 13 at 190642f1623604236
Starfield komt volgend jaar uit, maar er is nog niet veel over de game gedeeld. Om wat meer te weten te komen over de game heeft Bethesda een nieuwe trailer van Starfield uitgebracht dat meer laat zien van het verhaal.
In de nieuwe trailer van Starfield wordt meer verteld over de geschiedenis van de game. Niet de geschiedenis van hoe Starfield gemaakt is, maar over de verhaallijn in-game. De game speelt zich af in het jaar 2330, in een relatief klein deel van de melkweg. De ontwikkelaars zijn helemaal los gegaan en hebben hun eigen zonnestelsel gemaakt: The Settled Systems.
In het jaar 2310, twintig jaar voordat het verhaal van Starfield losbarst, hadden de twee grootste facties een bloederige oorlog. Deze twee facties leven nu in een tamelijk ongemakkelijke vrede en heerst er nog steeds enige spanning. Alhoewel er nu vrede is, kan The Settled System nog niet als veilig verklaard worden. De speler zit bij de Constellation factie, deze groep ontdekkers wil alles te weten komen over het universum en de nieuwe werelden.

Gevaarlijke facties in Starfield

De trailer toont ook andere facties, die niet allemaal zo vredevol zijn als jouw factie. Zo heb je de Crimson Fleet en de Exliptic Mercenaries, die bestempeld kunnen worden als 'gevaarlijk'. Wat de andere facties doen en of je je ook kan aansluiten bij andere groepen is nog niet duidelijk.
De komende maanden zal Bethesda waarschijnlijk mondjesmaat meer bekend gaan maken over Starfield. De game moet namelijk uitkomen op 11 november 2022. We kunnen in ieder geval gaan genieten van veel dialogen, wat Bethesda-baas Todd Howard goed duidelijk heeft gemaakt.

Populair Nieuws