James Gunn onthult alternatief, duister einde The Suicide Squad

News
dinsdag, 19 oktober 2021 om 11:30
James Gunn had oorspronkelijk andere plannen voor het einde van The Suicide Squid. De plannen zijn gewijzigd omdat het misschien net iets te ver ging. De regisseur heeft nu de details van het originele einde gedeeld.
In een interview met Cinemablend vertelt James Gunn, de regisseur van The Suicide Squad, dat hij andere plannen had voor het einde van The Suicide Squid. Zo zat hij te spelen met de moord op een personage, dat zelfs voor de keiharde actiefilm iets te ver zou gaan. Zo zou Ratcatcher 2 oorspronkelijk op het einde vermoord woorden door Amanda Waller.
Daar blijft het bloederige einde bovendien niet bij, want Bloodsport raakt over de rooie na de moord op Ratcatcher 2. Harley Quinn probeert op Bloodsport in te praten en hem te sussen, maar uiteindelijk schiet hij Waller in het hart met een explosieve kogel.

Een te duister einde

Terwijl deze ideeën van Gunn in zijn hoofd omgingen, kwamen ze niet eens in de eerste versie van het script. Volgens Gunn was het einde van The Suicide Squad echt te duister waardoor het niet voor hem werkte. Hij wilde een verhaal vertellen dat meer over de personages vertelt, het einde van de film vind de regisseur nu perfect.
In de nieuwe versie van The Suicide Squad keren bekende gezichten van het origineel uit 2016 terug, waaronder Margot Robbie als Harley Quinn, Jai Courtney als Boomerang en Joel Kinnaman als Rick Flag. Verder waren er ook nieuwe gezichten te zien in Suicide Squad zoals John Cena als Peacemaker en Pete Davidson als Blackguard.