The Suicide Squad zou eigenlijk een andere superheld bevatten

News
maandag, 16 augustus 2021 om 13:00
peacemaker the suicide squadf1627650802
The Suicide Squad is nu te zien in de bioscopen en de reacties lopen erg uit na het zien van deze film. Met een aparte grote slechterik als Starro weet je natuurlijk nooit wat je kunt verwachten. Maar dit zou eigenlijk heel anders zijn. James Gunn zou iemand anders als grote slechterik hebben gewild.

The Suicide Squad zou een andere slechterik hebben

In The Suicide Squad neemt Task Force X het op tegen een slechte alien in de vorm van Starro. Een uit de kluiten gewassen zeester die alles en iedereen probeert te vernietigen. Maar dit was bijna compleet anders geweest als het aan James Gunn lag. Gunn heeft, voordat hij The Suicide Squad ging maken verschillende opdrachten geweigerd. Deze opdrachten waren in de vorm van nieuwe Superman-films.

Superman als grote slechterik

In een interview met Script Apart laat James Gunn weten dat er een tijd is geweest dat hij Superman overwoog om als grote slechterik op te laten treden in The Suicide Squad. Dit is het uiteindelijk niet geworden, aangezien Gunn twijfelde of Henry Cavill's Superman wel paste in een verbonden DC Extended Universe. Hierdoor koos Gunn uiteindelijk voor Starro.
Gunn koos Starro voornamelijk, omdat hij een voorliefde had voor dit karakter. Dit is de eerste slechterik geweest, waardoor de Justice League bij elkaar is gekomen in de stripboeken. The Suicide Squad is nu te zien in de bioscoop.