Griezelig Call of Duty Halloween event nu te spelen

News
dinsdag, 19 oktober 2021 om 11:00
cod the hauntingf1634629260
Het Halloween event van Call of Duty genaamd The Haunting is vanaf vandaag 19 oktober uit en het is zeker geen klein evenement. Activision maakte gisteren alles bekend middels een blogpost.
Halloween event The Haunting komt naar Call of Duty Warzone en Cold War. Beide games krijgen één of meerdere eigen modi die volledig in het teken staan van Halloween.
Zo krijgt de Verdansk map, waar spelers helaas binnenkort afscheid van moeten nemen, een evenement waarin je wordt opgejaagd door spoken. Spelers die voor het eerst sterven in de game worden namelijk niet naar de goelag gestuurd, maar keren terug als geesten. Deze geesten jagen dan op de nog levende spelers.
Aan Call of Duty Black Ops Cold War zullen verschillende modi worden toegevoegd. Er komen drie tijdelijke multiplayer games bij. Zo komt er een Prop Hunt gamemode in Nuketown, waarvoor de map wordt aangepast. Ook komt er een Scream deathmatch en een Infected gamemodus.

Bekende karakters in Call of Duty

De Scream deathmatch modus draagt die naam niet zomaar, want Ghostface uit de Scream-franchise komt naar Call of Duty en zal de spelers in het potje opjagen. Er zal zelfs een operator bundel zijn voor Scream die je kan aanschaffen.
Ghostface komt niet alleen, ook Frank the Rabbit uit Donnie Darko maakt zijn opwachting. Dit is een outfit voor spelers en komt nog niet direct naar de game. Het konijnenpak zal namelijk verkrijgbaar zijn op 24 oktober. Naast deze bekende personages zijn er ook andere Halloween outfits toegevoegd.
Als je de gamemodi zelf uit wil proberen is dat dus vanaf nu mogelijk. Het evenement begint namelijk op 19 oktober en eindigt op 2 november.