John Cena Peacemaker-foto geeft een kijkje naar de nieuwe Squad

News
woensdag, 15 september 2021 om 10:30
suicide squaddf1633344387
Zelfs voordat The Suicide Squad verscheen, was het al bekend dat één van de (anti-)helden in de film, John Cena’s Peacemaker, een spin-off zou krijgen. We hebben nu een eerste beeld van de show. Entertainment Weekly heeft een exclusieve afbeelding uit de Peacemaker-serie met een aantal bekende gezichten voor iedereen die The Suicide Squad heeft gezien. Let op, spoilers voor The Suicide Squad volgen.
In de Suicide Squad-reboot van James Gunn hebben Peacemaker en Bloodsport iets van een niet-zo-vriendelijke rivaliteit die zich bevindt in een vuurgevecht tegen het einde van de film. Bloodsport schiet Peacemaker door de nek, maar een postcredits-scene onthulde dat Peacemaker de schietpartij heeft overleefd en wordt gerekruteerd door Amanda Waller's ondergeschikten om de wereld te redden van een nieuwe bedreiging.
En de eerste afbeelding begint in feite vanaf daar. Cena's Peacemaker is weer aan het werk en hij zit aan een tafel met een paar mensen van Waller's kantoor, waaronder Economos (Steve Agee), Harcourt (Jennifer Holland), Murn (Chukwudi Iwuji), Adebayo (Danielle Brooks) en Vigilante (Freddie Stroma).
Gunn zegt dat hij geen fan is van het terugbrengen van personages nadat ze schijnbaar zijn gestorven, maar hij werd zijn ergste vijand om Peacemaker zijn show te bezorgen.

John Cena's Peacemaker is een bijzonder personage

Wie de film Suicide Squad heeft gezien, weet wat we van Peacemaker kunnen verwachten. Een flinke dosis humor van een superheld die zichzelf erg serieus neemt. Peacemaker gaat in januari 2022 in première met één seizoen van acht afleveringen.
Gunn schreef alle afleveringen van Peacemaker en regisseerde vijf afleveringen van het seizoen. Ondertussen werkt Gunn nog steeds aan Guardians of the Galaxy Vol. 3 nadat hij herenigd werd met Marvel.

Populair Nieuws