Sylvester Stallone te zien in The Suicide Squad

News
maandag, 16 november 2020 om 10:30
suicide squadf1634628944
Misschien wel één van de grooste acteurs ooit gaat een rol spelen in de nieuwe Suicide Squad-film van James Gunn. Sylvester Stallone heeft via Instagram laten weten dat hij een rol gaat spelen in de film. James Gunn heeft dit later bevestigd. Stallone is natuurlijk onder andere bekend als zijn rol in de Rocky-films.

Sylvester Stallone in Suicide Squad

Via zijn Instagram-account heeft Stallone laten weten dat hij deel uit gaat maken van The Suicide Squad van James Gunn. De post is recent verwijderd, maar we hebben de woorden van Stallone nog vers op ons netvlies: "Het werken met een geweldige regisseur heeft dit jaar geweldig gemaakt. Ik ben een gelukkig man om omringd te zijn met zoveel talent", aldus Stallone.
James Gunn heeft later ook op zijn Instagram een post geplaatst waar hij het nieuws heeft bevestigd. Dit gaat niet de eerste keer zijn dat Stallone te zien is in een superhelden film. Eerder zagen we Sylvester al in Guardians of the Galaxy 2 als Stakar Ogord. Dit was een klein rolletje, maar wel een hele leuke.

Welke rol is er weggelegd voor Stallone in The Suicide Squad?

Dat Stallone een geweldige acteur is is wel duidelijk. De grote vraag is nu alleen nog welke rol hij zal gaan spelen. Hierover is jammer genoeg nog helemaal niets bekend. Stallone is net klaar met het maken van zijn superhelden film, genaamd Samaritan en hij werkt nu ook aan een Rocky IV director's cut. Je kunt in ieder geval niet zeggen dat de man stil zit.
Welke rol denk jij dat Stallone op zich gaat nemen? Laat het ons weten in de comments. Vertel ons ook welke Stallone-film jouw favoriet is en waarom.

Populair Nieuws