Jack Black heeft een ambitieus idee voor Super Mario Bros. Movie 2

News
maandag, 18 december 2023 om 18:00
the super mario bros movie ov st 8 jpg sd high copyright 2022 nintendo and universal studiosf1699541366
Jack Black kreeg veel lof voor zijn muzikale nummer van Bowser in The Super Mario Bros. Movie. Nu wil de acteur dat flink uitbouwen voor de sequel.
Het is een understatement om te zeggen dat The Super Mario Bros. Movie een succes was. De animatiefilm heeft meer dan één miljard dollar in het laatje gebracht en is daarmee de succesvolste game-verfilming aller tijden. Toch hebben Nintendo en Illumination nog niet officieel een sequel aangekondigd.
Jack Black wil graag met de film aan de slag en heeft intern bij Illumination en distributeur Universal Pictures meerdere keren gevraagd naar een vervolg. Volgens de acteur en muzikant krijgt hij geen antwoord terug, zo laat hij weten bij de Variety Awards Circuit Podcast. “Het is radiostilte.”

Een radicale verandering voor de sequel?

In de tussentijd heeft Black wel wat ideeën bedacht voor The Super Mario Bros. Movie 2. Zo heeft hij niet alleen een naam bedacht voor de film, maar wil hij er zelfs een hele musical van maken.

“Bowser's Revenge. Ik denk dat het een musical moet worden, zoals Todd Phillips met Joker 2 aan het doen is.”

Dat Black meer muziek aan de film wil toevoegen is niet heel verrassend. Het nummer van Bowser dat de acteur zong in The Super Mario Bros. Movie heeft voor veel lof gezorgd en heeft het geschopt tot de Billboard Hot 100. Het is zelfs mogelijk dat het nummer kans maakt op een Oscar.