Hebben fans de GTA 6 map gevonden via speurwerk?

News
dinsdag, 19 december 2023 om 9:00
gta 6 bannerf1702913423
Rockstar heeft eindelijk de trailer van GTA 6 uitgebracht, maar de honger van fans is nog niet gestild. Nu heeft een fan mogelijk de map van de game gevonden dankzij flink wat speurwerk.
Als GTA-fans met één woord te zijn omschrijven, dan is het wel ‘doortastend’. Voordat de GTA 6 trailer verscheen, gingen er namelijk allerlei theorieën rond over wanneer de trailer zou komen. Zelfs de stand van de maan werd erbij gehaald.
Ondanks dat de trailer nu eindelijk is uitgebracht door Rockstar, zitten de fans van GTA 6 niet stil. Naast de trailer heeft de ontwikkelaar namelijk ook officiële artwork voor de game getoond. Eén fan heeft de artwork waarschijnlijk zeer aandachtig bestudeerd, want volgens de speurneus heeft hij mogelijk de GTA 6 map ontdekt - in een heel klein hoekje.
En daar is het niet bij gebleven. Op Twitter is NikTek nog een stapje verder gegaan door in te zoomen, de kleur aan te passen en de gelekte ‘map’ te vergelijken met een map die eerder is gemaakt op basis van leaks.

Aanklacht tegen Rockstar

Sinds de trailer van GTA 6 is uitgebracht, speelt er ook iets anders. Maar wel van een compleet andere aard. In de video is namelijk kort een personage te zien wiens gezicht vol zit met tatoeages. Een man met de bijnaam ‘The Florida Joker’ vindt dat zijn beeltenis is gestolen voor dat personage en wil maar liefst 5 miljoen dollar zien van Rockstar.