Nummer uit The Super Mario Bros. Movie is officieel een hit

News
dinsdag, 18 april 2023 om 14:30
the super mario bros movie nl st 8 jpg sd high copyright 2022 nintendo and universal studiosf1687511340
The Super Mario Bros. Movie doet het niet alleen goed in de bioscopen. Een nummer uit de film, Peaches, is nu namelijk officieel een hit door binnen te komen op de Billboard Hot 100.
Dat een film over Super Mario het goed zou doen, dat komt niet geheel als een verrassing. Maar Nintendo had misschien niet verwacht dat de film nu al hard op weg is naar 1 miljard dollar omzet in de bioscoop, terwijl The Super Mario Bros. Movie nog niet eens uit is in Japan.
De film heeft nu bovendien nog iets indrukwekkend om over op te scheppen. Billboard heeft namelijk bekendgemaakt dat het nummer ‘Peaches’ uit de film is binnengekomen op nummer 83 in de Billboard Hot 100. De ranglijst houdt de meest populaire nummers van het moment bij.
Peaches wordt in The Super Mario Bros. Movie gezongen door Bowser (ingesproken door Jack Black in de originele versie) en gaat natuurlijk over Princess Peach. Het is niet de eerste keer dat Jack Black in de Billboard Hot 100 terug te vinden is. In 2006 kwam het nummer ‘The Pick of Destiny’ van Tenacious D (de band van Black en Kyle Gass) binnen op nummer 78.

Oscar voor The Super Mario Bros. Movie?

Het nummer uit de film kan ook nog eens zorgen voor meer succes. Universal Studios heeft namelijk eerder bekendgemaakt dat ‘Peaches’ kans maakt op de Oscar voor Best Original Song. Dit jaar ging de prestigieuze prijs naar het nummer ‘Naatu Naatu’ uit de Indiase film RRR.

Populair Nieuws