‘Apple geeft AirPods 4 een flinke upgrade’

News
maandag, 18 december 2023 om 17:00
airpodsf1596099602
Er staat een nieuw jaar voor de deur, waarin we natuurlijk van de meeste bedrijven weer veel nieuwe producten kunnen verwachten. Apple zou bijvoorbeeld met een nieuwe generatie AirPods komen. Die krijgen naar verluidt een grote upgrade.
Het is inmiddels al ruim twee jaar geleden dat de Apple AirPods 3 verschenen. Volgens Mark Gurman, de meestal betrouwbare Apple-expert van Bloomberg, komt er volgend jaar een nieuwe generatie. Daarmee zou Apple de productlijk bovendien enigszins op de schop gooien.
De gewone AirPods 4 zouden namelijk noise cancelling krijgen. Deze feature was voorheen alleen op de AirPods Pro te vinden, als het om oortjes ging. Ook AirPods Max hadden noise cancelling, maar dat is een koptelefoon.

Noise cancelling alleen bij duurdere AirPods

Je moet nog wel de duurste versie van de niet-Pro AirPods kopen voor noise cancelling. Toch worden ook de goedkopere varianten vernieuwd. Die zouden een nieuw ontwerp krijgen, opladen via USB-C en nieuwe hoesjes.
De AirPods Max koptelefoon zou ook vernieuwd worden. Dat is alleen niet heel ingrijpend, daarvoor is de koptelefoon niet populair genoeg. De koptelefoon zou ook gaan opladen met USB-C en in nieuwe kleuren beschikbaar worden gemaakt. Een volwaardige opvolger verwacht Gurman pas in 2025.

Populair Nieuws