Is Tom Holland te zien in de Peaky Blinders-film?

News
dinsdag, 01 maart 2022 om 8:30
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
Tom Holland heeft een druk schema sinds hij zijn opwachting maakte als Spider-man een aantal jaar geleden. Nu staat er misschien wel weer een nieuwe film op zijn planning; namelijk de Peaky Blinders-film.
Tom Holland maakte onlangs in een aflevering van LADbible TV op YouTube bekend dat hij ooit auditie heeft gedaan voor een rol in de hitserie Peaky Blinders. Om welke rol het ging zei hij niet.
Tijdens de première van het zesde seizoen sprak bedenker Steven Knight met de Press Association over Hollands auditie. Het moet volgens hem ‘een behoorlijk grote rol zijn geweest waarvoor hij auditie deed’. Knight deed daarna meteen een oproep aan de acteur. ‘’Als hij terug wil komen voor de film, dan doet hij mee,’’ aldus Knight.
Opvallend is dat Finn Cole, die in de serie Michael Gray speelt, juist weer auditie heeft gedaan voor Spider-Man. ‘’Je wint wat, je verliest wat,’’ zei de acteur op de rode loper.

Peaky Blinders-film kan leiden tot spin-offs

Eerder werd al bekend dat deze film nog wel eens kan leiden tot spin-offs. Waar deze spin-offs over gaan is nog even afwachten, maar ze zullen zich afspelen in hetzelfde universum als de huidige serie.
Dat is nog in de verre toekomst, want opnames van de film beginnen pas in 2023. Dit komt goed uit voor Tom Holland. Eerder gaf hij namelijk aan een pauze te nemen zodra hij klaar is met filmen voor de Apple TV+-serie The Crowded Room.
Voor nu kunnen we eindelijk genieten van seizoen zes, dat afgelopen weekend begonnen is op BBC One. Dit seizoen is volgens hoofdrolspeler Cillian Murphy ‘heel intens’ en ‘gothic’. Wanneer dit seizoen op Netflix te zien zal zijn is nog niet bekend.