Peaky Blinders acteur teaset duister seizoen

News
vrijdag, 14 januari 2022 om 9:00
peaky blinders cillian murphyf1648125382
Na lang wachten op het laatste seizoen van Peaky Blinders licht hoofdrolspeler Cillian Murphy een tipje van de sluier op over wat we kunnen verwachten. De acteur noemt het laatste seizoen van de serie 'gothic'.
Na vijf seizoenen vol drama en actie is het laatste seizoen van Peaky Blinders dan eindelijk in aantocht. Het filmen van het zesde seizoen startte al bijna een jaar geleden, maar nu komt er dan eindelijk langzaam maar zeker steeds meer nieuws over de serie.
De Britse historische dramaserie van Steven Knight volgt al vijf seizoenen het leven van een groep gangsters uit Birmingham. De serie, die voor velen is uitgegroeid tot hun persoonlijke favoriet, staat bekend om zijn gangsterachtige sfeer en keiharde en koude ondertoon. Maar deze koude ondertoon is juist wat velen zo aanspreekt aan de serie. Zal seizoen zes een andere richting inslaan of dezelfde sfeer proberen te houden?
peaky blindersf1642077471

Cillian Murphy over wat we kunnen verwachten van seizoen 6

De trailer van seizoen 6 is inmiddels al meer dan een week geleden gedropt. Die trailer houdt het mysterie nog een beetje in stand en licht slechts een tipje van de sluier op. Gaat het lukken om de sfeer waar Peaky Blinders zo bekend om is vast te houden in het laatste seizoen? Volgens acteur en hoofdrolspeler Cillian Murphy in ieder geval wel.
In een interview met Rolling Stone praat de acteur over de muziek achter de serie, hoe die is ontstaan en wat zijn gedachtes daarover waren. Maar ook wordt er een kleine indicatie gegeven over het nieuwe seizoen van de serie.
Een laatste seizoen dat gothic en heftig zal zijn klinkt als een perfecte match met de sfeer van de serie. Mocht je je zorgen maken hoe je de leegte van het einde van seizoen zes later moet vullen: er is nog hoop.
In 2023 zal de Peaky Blinders film namelijk aan de opnames beginnen. De film zal verdergaan waar de serie is geëindigd. Steven Knight heeft ook laten weten dat er mogelijk spin-off series aankomen. Het gaat dan bijvoorbeeld om series die plaats zullen vinden in dezelfde omgeving, maar met een focus op andere personages.

Populair Nieuws