Is er een GTA 6 reveal op komst?

News
woensdag, 07 september 2022 om 14:30
gta 6 gameplay geruchtenf1612272539
Er zijn weinig games waarover zoveel geruchten zijn als over GTA 6. Rockstar bevestigde eerder dit jaar dat er inderdaad aan deze game gewerkt wordt, maar heeft sindsdien niet veel meer naar buiten gebracht. Maar nu denken sommige fans dat een volledige reveal op komst is.
Al zo’n 9 jaar zijn GTA 5 en GTA Online de focus van Rockstar in de Grand Theft Auto franchise. Omdat er aan met name GTA Online nog veel werk is geweest na de release heeft Rockstar een speciale bedankpagina voor de games gemaakt. Hierop kun je langs alle ruim 5000 namen scrollen van mensen die aan de game hebben gewerkt.
Fans denken alleen dat de timing van dit bedankje geen toeval is. Op Twitter delen sommigen de mening dat het bestaan van deze pagina moet betekenen dat ondersteuning voor GTA 5 en GTA Online op zijn einde is. Dat gaat in veel gevallen gepaard met de suggestie dat een volledige reveal van GTA 6 eraan zit te komen.
Het is niet de eerste keer dat er gesuggereerd wordt dat er dit najaar een GTA 6 trailer getoond zou kunnen worden. Vanuit Rockstar is alleen niets bevestigd. Hoewel het zou kunnen dat deze bedankjes voor GTA 5 en Online een stille hint zijn, is het net zo waarschijnlijk of misschien zelfs waarschijnlijker dat dit bedankje niet meer is dan dat.

Wanneer is de release van GTA 6?

Zelfs als er een reveal voor GTA 6 op komst is, betekent dat niet dat de game snel uitkomt. Volgens de laatste geruchten duurt dat namelijk nog wat jaartjes. De game wordt door de meeste insiders niet voor 2024 verwacht.