Dit voegt The Criminal Enterprises update allemaal aan GTA Online toe

Article
dinsdag, 26 juli 2022 om 12:15
gta online 7 21 2022 the criminal enterprises artf1658418253
Spelers van GTA Online kunnen nu genieten van een gloednieuw update: The Criminal Enterprises. Dit voegt de update allemaal aan de online wereld van GTA 5 toe.

Tal van nieuwe missies

Als er één wereld is waar spelers zich niet zullen vervelen, dan is het Los Santos wel, maar alle content die al in GTA Online zit. Toch voegt Rockstar nog een berg aan content toe met The Criminal Enterprises update.
Er worden namelijk nieuwe missies toegevoegd voor Executives, Bikers, Gun Runners en Nightclub Owners. En als je die missies alleen met je vrienden wil spelen, dan is dat vanaf nu ook mogelijk. Alle Business Activities, inclusief Sell Missions, zijn namelijk in private lobbies te spelen met vrienden, zodat je niet gestoord kan worden door onbekende, schietgrage spelers.
Naast de nieuwe missies voor criminelen, heeft Rockstar ook nieuwe verhaallijn toegevoegd. In Los Santos zijn de benzineprijzen plotseling enorm gestegen en de IAA vindt dat het zaakje stinkt. Spelers kunnen zich dan ook melden voor Operation Paper Trail, waarin je alleen of in co-op achter de waarheid moet zien te komen.
gta online criminal enterprises nieuw voertuigf1658830273

Nieuwe voertuigen om in te scheuren

Door de inflatie, distributieproblemen en stijgende benzineprijzen zullen het aantal criminele activiteiten flink gaan stijgen in Los Santos. Je hebt dan natuurlijk wel een veilige manier nodig om van punt A naar B te reizen. Gelukkig voegt Rockstar met The Criminal Enterprises update ook een aantal nieuwe voertuigen toe.
Zo heb je de mogelijkheid om twee nieuwe Imani Tech-voertuigen aan je collectie toe te voegen, die vol zijn gestopt met speciale upgrades van F. Clinton and Partner. Zo is er een remote control om de auto op afstand te besturen, om een lock-on jammer tegen vijandelijke raketten en meer.
Ben je meer van de klassieke voertuigen, waarmee je het snelheidsrecord kan verbreken, dan is er ook goed nieuws. Rockstar heeft namelijk ook niet Tuners auto’s toegevoegd en de mogelijkheden van Benny’s Original Motor Works worden uitgebreid.
gta online criminal enterprises los santosf1658830332

Quality of life verbeteringen

The Criminal Enterprises update zorgt niet alleen voor nieuwe content, Rockstar maakt ook gebruik van het moment om een aantal aanpassingen te doen en het leven van spelers te verbeteren. Daarbij heeft de ontwikkelaar geluisterd naar feedback van de community.
Zo is het vanaf nu mogelijk om te joggen in bepaalde gebouwen, waar je eerst alleen frustrerend langzaam kon lopen. Daarnaast kan je nu het maximale aantal kogels kopen voor alle wapens in het Interaction Menu, hoef je niet meer te luisteren naar het volledige telefoongesprek om een missie aan te nemen en meer. Je kan hier de hele lijst aan veranderingen checken, dat ongetwijfeld voor veel blijdschap onder de spelers zal zorgen.
gta online executivesf1658830396

Meer geld verdienen met activiteiten

Met alle nieuwe voertuigen, zaken en woningen die je kan kopen in GTA Online, heb je veel geld nodig. Daar kan je natuurlijk echt geld voor gebruiken met Shark Cards, maar Rockstar gaat er nu voor zorgen dat spelers niet per sé hun zuurverdiende geld moeten gebruiken om te genieten van alles wat de game te bieden heeft.
Met The Criminal Enterprises update wordt de payout van verschillende missies en activiteiten namelijk flink verhoogd. Zo zullen races 50 procent meer dollars opleveren, evenals Adversary Modes en Heists. Voor sommige Heists kan je bovendien nog meer geld verdienen met de Finale.
De verhoging van de uitbetalingen werkt bovendien exponentieel met het oog op de wekelijkse updates. Rockstar komt namelijk elke week met een nieuwe update, waarbij meerdere activiteiten en missies twee, drie of soms zelfs vier keer zoveel geld opleveren. Het wordt nu dus extra belangrijk om de wekelijkse updates scherp in de gaten te houden.