Betrouwbare insider zeker van GTA 6 release

News
maandag, 27 juni 2022 om 16:30
gta 6 releasef1579595428
Rockstar heeft de ontwikkeling van GTA 6 bevestigd, maar voor de rest weten we nog weinig van de game. Een betrouwbare insider is alleen wel vrij zeker wanneer we de release kunnen verwachten.
Het is altijd lastig te voorspellen wanneer Rockstar met een nieuwe game komt. De ontwikkelaar is namelijk erg van het mantra 'It's done when it's done'. Als er dus nog wat langer aan gewerkt moet worden zodat alle details zo realistisch mogelijk zijn, dan kan er zomaar een aantal maanden bovenop de releasedatum gegooid worden.
Toch is Tom Henderson, een betrouwbare insider als het aankomt op grote franchises als Battlefield, FIFA en GTA, er vrij zeker van wanneer we de release van GTA 6 kunnen verwachten. Via Twitter laat hij namelijk weten dat we het beste kunnen kijken naar 2024 of 2025 voor de release van de volgende Grand Theft Auto.

Spelen met een tweeling in GTA 6?

De schatting van Henderson komt overeen met een andere Rockstar insider. De leaker Matheusvictorbr claimt namelijk dat GTA 6 in 2024 uitkomt en deelt bovendien ook al een aantal details over de game. Zo zouden we in de nieuwe Grand Theft Auto aan de slag gaan met een twee-eiige tweeling, die bij de geboorte van elkaar is gescheiden. Ruim twintig jaar later staan de broer en zus aan verschillende kanten van het rechtssysteem.
Er zijn ook andere geruchten over GTA 6 opgedoken, zoals het gebruik van een cryptocurrency-systeem. Volgens Henderson moeten we alleen niet teveel waarde hechten aan dat verhaal, want volgens de insider heeft hij al ruim een jaar niks meer gehoord over die feature en is de ontwikkeling van GTA 6 erg turbulent, waarbij er nog van alles kan veranderen.