Rockstar trakteert Red Dead Online spelers op nieuwe Hardcore Telegram Missions

News
woensdag, 07 september 2022 om 13:30
red dead online telegram missions skeldings contractf1662549517
Spelers kunnen in Red Dead Online aan de slag met gloednieuwe missies. Rockstar heeft namelijk een drietal nieuwe Hardcore Telegram Missions aan de online wereld toegevoegd.
In het digitale Wilde Westen is een nieuwe sekte opgedoken, de zogeheten 7th Generation Cult. De bezorgde burger Ike Skelding vreest voor de invloed van de sekte in de hoge kringen van de samenleving en roept spelers op om een stokje te steken voor de 7th Generation Cult.
Dat mag je gaan doen in drie nieuwe Hardcore Telegram Missions genaamd In Bad Faith, Strong Medicine en Sow and Reap. De missies zijn op te halen in je kamp of bij het lokale postkantoor. Wees alleen wel goed voorbereid voordat je eropuit trekt, want de sekte laat niet zomaar met zich kisten!
De bestaande Telegram Missions Rich Pickings, Outrider en A One Horse Deal hebben ondertussen een make-over gekregen. Deze missies spelen zich nu namelijk op andere locaties af en leveren om dat te vieren tijdelijk twee keer zoveel dollars, goud en XP op.

Voordelen voor Traders in Red Dead Online

Daarnaast is het ook een goede maand voor Traders in Red Dead Online. De hele maand september kunnen zij namelijk profiteren van veel bonussen in de game. Zo leveren je verkochte huiden twee keer zoveel XP en dollars op, terwijl Perfect karkassen, huiden en meer 50 procent meer dollars en Trader Raw Materials opleveren.
Lukt het je om elke week van deze maand succesvol iets te verkopen, dan zal Cripps je trakteren op de Military Surplus 2 outfit. Daarnaast heeft Rockstar nog veel meer voordelen voor Traders, die je hier kan checken.
Het is bovendien ook mogelijk om nog een andere gratis outfit te scoren, want er is weer een nieuwe Community Outfit. Die is deze keer samengesteld door Reddit-gebruiker XxMsterchiefxX.

Populair Nieuws