‘GTA 6 trailer komt nog dit jaar’

News
maandag, 14 februari 2022 om 14:00
gta 6f1658229727
Onlangs werd de ontwikkeling van GTA 6 eindelijk bevestigd door Rockstar. Helaas voor fans die graag meer informatie willen was dat ook het enige dat Rockstar over de game kwijt wilde. Een insider beweert alleen te weten dat we nog dit jaar een trailer voor de game gaan zien.
Volgens Tez2, een insider die het vaker aan het rechte eind heeft als het op Rockstar aankomt, komt er nog dit jaar een trailer voor GTA 6. Het zou bovendien niet gaan om een CGI-trailer, maar één die een ‘work in progress-versie’ van de game toont. Wanneer we deze trailer precies gaan zien laat Tez2 niet weten.
Rockstar doet volledige onthullingen vaak aan het einde van het jaar. Een trailer in oktober of november zou dan ook niet heel vreemd zijn. Toch zijn er voor die tijd ook genoeg gelegenheden waarbij een trailer eventueel getoond zou kunnen worden.

Wat weten we over GTA 6?

Op het moment weten we bijzonder weinig over de nieuwe GTA-game. Voor de onthulling van de game waren er natuurlijk wel veel geruchten, zoals dat de game zich in Vice City zou afspelen. Nu is gebleken dat Rockstar inderdaad werkt aan een nieuwe game zou het kunnen dat een aantal van de eerdere geruchten ook waar blijkt te zijn, maar niets is zeker.
Wanneer GTA 6 uit moet komen is nog niet bekend. Wel kun je binnenkort weer aan de slag met een nieuwe versie van het vorige deel. In maart verschijnt namelijk de PS5 en Xbox Series X-update van Grand Theft Auto 5. Het is de derde console-generatie die een versie van deze game krijgt.

Populair Nieuws