Is er een derde DLC voor Assassin's Creed Valhalla in ontwikkeling?

  Spelers van Assassin’s Creed Valhalla hebben nog veel om naar uit te kijken, waaronder twee grote DLC-pakketten. Maar is Ubisoft stiekem ook bezig met een derde DLC voor de game?

  We moeten nog eventjes geduld hebben voor Wrath of the Druids, de eerste uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla. De DLC zou eigenlijk deze week uitkomen, maar Ubisoft heeft de keuze gemaakt om de uitbreiding uit te stellen om alle puntjes op de i te zetten. Gelukkig is het wachten bijna voorbij, want Wrath of the Druids komt nu op 13 mei uit.

  Na Wrath of the Druids zal ook nog een tweede uitbreiding uitkomen. Zo staat volgens de roadmap van Ubisoft The Siege of Paris gepland voor ergens in 2021. Daarvoor moet natuurlijk veel werk voor worden geleverd, maar één van de eerste dingen die normaliter worden gedaan tijdens het ontwikkelen is het schrijfwerk. De voice actors kunnen vervolgens naar de opnamestudio gaan om alles in te spreken. Het is vervolgens aan de ontwikkelaars om alle dialogen ook weer goed te implementeren in de game.

  Nog meer DLC voor Assassin’s Creed Valhalla?

  Het lijkt dan ook logisch dat voor The Siege of Paris de voice acting al is gedaan, als Ubisoft later dit jaar met de tweede DLC wil komen. Magnus Bruun, de stemacteur van de mannelijke Eivor, heeft nu alleen een foto gedeeld op Twitter waarbij hij laat zien dat hij weer in de studio staat om dialogen in te spreken. Dat zou mogelijk kunnen suggeren dat Ubisoft werkt aan een derde DLC voor Assassin’s Creed Valhalla.

  Heel vreemd zou dat ook niet zijn, want Valhalla is namelijk het best verkopende deel in de zeer succesvolle franchise van de Franse uitgever. Er zijn bovendien nog veel meer avonturen te beleven voor Eivor in het interessante tijdperk waarin Assassin’s Creed Valhalla zich afspeelt.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.