Ook deze Breaking Bad-ster ziet spin-off wel zitten

  Het is alweer een tijdje terug sinds het einde van Breaking Bad. We hebben naast de spin-off serie van Saul Goodman ook nog een film gekregen over Jessie, El Camino. Nu is er voorbijgekomen dat acteur RJ Mitte (Walter Jr.) het wel ziet zitten om ook nog eens een spin-off te maken.

  Peabody Awards

  Let op: dit artikel bevat spoilers over Breaking Bad!

  Sinds 2013 heeft Mitte al niet meer een rol gespeeld die te maken heeft met Breaking Bad, maar hij zou dolgraag weer zijn rol oppakken voor een spin-off serie. Dat zegt hij in gesprek met Express. In El Camino zagen Jessie ook niet terugkeren naar de familie van Walter, en dus ook kwam Mitte hier niet in voorbij. Maar zodra hij gevraagd wordt om weer eens terug te keren, doet hij het graag voor de franchise.

  Een beladen Breaking Bad spin-off

  Mitte geeft ook aan dat hij benieuwd is naar een mogelijk verhaal van de serie. Zijn vader is tenslotte dood nadat zij een laatste gesprek hadden, waarin Walter Jr. zijn vader ook dood wenste. Het zou een enorme lading aan emoties meebrengen om te laten zien of dat Walter Jr. er spijt van heeft dat dit de laatste woorden zijn tegenover zijn vader. Na zo’n gesprek kan je niet meer terug en ook je woorden niet terug nemen. Niet alleen Walter Jr. zou het moeilijk hebben, maar ook Skyler zou het bijvoorbeeld lastig vinden.

  Helaas zijn er voor nu helemaal geen plannen voor een film of serie rond Walter White Jr., maar de mogelijkheid is er dus wel en het enthousiasme vanuit de hoofdrolspelers zit er in ieder geval goed in.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.