EA storing zorgt voor problemen met FIFA

News
donderdag, 18 augustus 2022 om 10:33
ea sportsf1646753305
Het is mogelijk dat je wat problemen kan ervaren met het spelen van FIFA en andere games van EA. Er zijn namelijk meldingen dat de servers storingen hebben.
Veel spelers van de EA games ervaren momenteel problemen met de servers van de uitgever. Rond 08:30 begonnen er namelijk op allestoringen.nl klachten over de servers binnen te komen. Het lijkt erop dat vooral FIFA spelers de grootste problemen ervaren. Zo laten meerdere Twitter-gebruikers weten dat ze op FIFA Mobile niet kunnen verbinden met de servers.
Voor nu lijkt het aantal meldingen nog niet te dalen, maar juist alleen maar te stijgen. Er zijn op dit moment ruim 400 meldingen. De oorzaak van de storing is verder ook nog niet bekend.

Wanneer kan FIFA weer gespeeld worden?

Het is nog niet bekend wanneer de storing rondom de servers van EA opgelost is. Het officiële Twitter-account van FIFA, FIFA Direct Communication heeft laten weten dat er kennis is genomen van de situatie en het team bezig is om het probleem op te lossen. Via hetzelfde Twitter-account houdt EA mensen op de hoogte en worden updates gegeven over de storing.