Dit kunnen bezoekers tijdens de GP van Zandvoort verwachten

News
donderdag, 18 augustus 2022 om 11:30
f1 gp zandvoort 2021f1660809842
In het weekend van 4 september wordt de Dutch Grand Prix weer georganiseerd op het Circuit Zandvoort. De organisatie heeft nu bekendgemaakt wat de bezoekers allemaal te wachten staat tijdens het GP-weekend.
Natuurlijk wordt er veel geracet tijdens een Formule 1-weekend, maar niet de verschillende organisaties over de hele wereld zorgen ook voor ander vermaak naast de vrije trainingen, kwalificatie en de race zelf.
Voor de GP van Zandvoort is nu ook het entertainmentprogramma bekendgemaakt, met een aantal internationale topartiesten die hun gezicht laten zien tijdens het raceweekend. Er staan maar liefst drie podia opgesteld, waar onder andere Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Emma Heesters en Antoon optredens zullen geven. Alle acts zijn ook te volgen via 22 schermen die zijn opgesteld rondom het circuit, die tijdens de race worden gebruikt voor de live feed.

Zandvoort sluit de Grand Prix groots af

De echt grote artiesten zijn bewaard voor zaterdag en zondag. Voor de kwalificatie zal DJ La Fuente namelijk een speciale show gaan geven. Vervolgens zal Floor Jansen van Nightwish voor de Grand Prix op zondag een versie van het Wilhelmus verzorgen.
Wanneer de coureurs allemaal zijn gefinisht en de trofeeën zijn uitgereikt, dan is het feestje op Circuit Zandvoort nog niet voorbij. Na de prijsuitreiking volgt namelijk meteen een optreden van 'een DJ van wereldfaam'. Bezoekers zullen dus zeker willen blijven plakken na afloop van de race.

Populair Nieuws