‘iPhone 14 Pro Max krijgt gigantisch camerablok’

News
woensdag, 10 augustus 2022 om 14:00
iphone 13 pro familyf1632137276
De nieuwe iPhones worden snel onthuld, maar we lijken al een blik op het nieuw apparaat te hebben. Zoals geruchten al beweerden is het design van de telefoon inderdaad vernieuwd. De meest opvallende verandering is dat de camera’s nog meer ruimte innemen.
Twitter-gebruiker lipilipsi beweert een dummy van de iPhone 14 Pro Max in handen te hebben. Daarmee hebben we een goede blik op het design van de nieuwe iPhone. Op het eerste gezicht is er geen radicale verandering ten opzichte van de iPhone 13 Pro Max. Toch lijkt lipilipsi erop te wijzen dat er iets is veranderd aan de notch.
Maar Majin Bu op Twitter heeft nog meer foto’s en het blijkt dat de camera’s nog meer ruimte in beslag gaan nemen. Er gaan al een tijdje geruchten dat de camera’s op de Pro-modellen aardig verbeterd worden, met bijvoorbeeld een enorme sprong in megapixels. Dat lijkt ook teweeg te brengen dat het camerablok op de achterkant van de iPhone nog groter wordt.
Apple-gebruikers zijn al enige tijd niet te spreken over hoeveel ruimte de camera’s opeisen. Nu is te zien dat de oppervlakte van het camera-blok nog een stukje groter is, wat ook betekent dat oude hoesjes niet meer bruikbaar zijn. Daarnaast steken de camera’s ook verder uit van de rest van de telefoon.

Wanneer verschijnt de iPhone 14?

Naar verwachting gaat Apple de nieuwe iPhones in september onthullen, waarna ze vrij snel ook in de winkel zullen liggen. Het lijkt alleen mogelijk dat de iPhone 14 iets vertraagd is. Dat is het gevolg van spanningen tussen chip-exporteur Taiwan en China.