Insider waarschuwt dat GTA 6 kan teleurstellen

News
maandag, 13 december 2021 om 11:30
gta yachtf1631023409
Hoewel veel fans benieuwd zijn naar het volgende deel uit de GTA reeks komt een insider met minder positieve woorden. De insider zegt namelijk dat de nieuwe game nog wel eens kan gaan teleurstellen, dit meldt de insider op Twitter.
De eerste woorden van de tweet geven gelijk aan wat de insider met de tweet wil vertellen. Hij zegt dat sommige mensen niet realiseren hoe chaotisch de ontwikkeling van GTA 6 verloopt en dat dit negatieve gevolgen zal hebben op de game. Fans moeten dus niet te hoge verwachtingen hebben voor GTA 6.

Take Two pusht Rockstar

De reden dat het fout zou gaan, zou komen omdat Take Two, het moederbedrijf van Rockstar, het bedrijf pusht om de nieuwe GTA 6 uit te brengen. Dit terwijl de ontwikkeling dus tegen veel problemen aanloopt. De insider zegt dat als de nieuwe game onthuld wordt begin 2022, dat fans dan juist bezorgd moeten zijn.
De laatste grote release van Rockstar was Red Dead Redemption 2. Daarna kwam de ontwikkelaar nog met de GTA Remastered Trilogie, deze collectie is wel gemaakt door een studio die overgenomen is door Rockstar. De game bleek alleen na de release vol bugs te zitten, maar Rockstar probeert deze nu op te lossen.
Al eerder gingen er geruchten rond dat het er chaotisch aan toe gaat tijdens de ontwikkeling van GTA 6. Dit werd gezegd in een Frans magazine. De schrijver ontkrachtte dit gerucht alleen en zei dat het alleen speculatie was vanaf zijn kant. Het is dus de vraag of de insider een nieuwe bron heeft voor het gerucht van de chaotische ontwikkelingen, of dat hij zich dus baseert op dit gerucht.