Nieuwe Halo Infinite playlists aangekondigd

News
maandag, 13 december 2021 om 12:00
halo infinite gameplayf1632817206
Binnenkort komen er een aantal nieuwe playlists naar Halo Infinite. Dit heeft 343 Industries aangekondigd via Reddit. De nieuwe playlists zitten al in de game, maar hoeven alleen nog maar beschikbaar worden gemaakt.
Op 14 december komen er een aantal playlists naar de game, waaronder de Slayer playlist. De playlists zijn al eerder toegevoegd aan de game in een update, maar zijn nog niet beschikbaar voor de spelers. De playlist en andere playlists zijn hierdoor ook al eerder ontdekt door dataminers.

Wat nog meer behalve nieuwe Halo Infinite playlists?

Naast een nieuwe playlist brengt de update volgende week ook veranderingen aan het challenge systeem van de game. Er worden vooral dingen makkelijker gemaakt voor challenges. Sommige uitdagingen zijn volgens de ontwikkelaar verbonden aan een bepaalde gamemodus, dus zal dit veranderen.
Sinds de multiplayer van Halo Infinite te spelen is, hebben spelers al een aantal dingen gevonden die ze liever anders willen zien. Hier luisteren de ontwikkelaars wel naar. Er werden bijvoorbeeld aanpassingen gedaan, waardoor het behalen van XP iets sneller zou gaan. Eerder was er namelijk veel kritiek omdat XP behalen te langzaam zou gaan.
Daarnaast heeft 343 Industries nog wel wat werk te verrichten aan de multiplayer, alsook de campagne. Het bedrijf waarschuwde spelers namelijk dat ze geen gebruik moesten maken van quick resume. Dit zou namelijk voor een glitch zorgen, waardoor items van de speler zouden verdwijnen.

Populair Nieuws